about us

Stratégiai feladatok

„Csapattá kovácsoljuk az egyéneket.”

A program során egyedi igények és célok alapján állítunk össze különböző stratégiai, csapatépítő feladatokat. A játékok kombinálhatóak, és tovább bővíthetőek.

  • VAK-KEMPING: 5-8 fős csapatnak kell felépíteni a sátrat bekötött szemmel, egy irányító segítő instrukciói alapján a lehető legrövidebb idő alatt. Vizsgált kompetenciák: a jó vezető kiválasztása, stratégiai gondolkodás, bizalom, irányítás.
  • ÖRDÖGLAKAT: két ember játszhat, akiket összekötünk, és az egymással összeláncolt tagoknak ki kell magukat szabadítani. Vizsgált egyéni kompetencia: logikus gondolkodás, stressztűrés, koncentráció.
  • HÁROMSZÖGELŐ: a csapat tagjainak bekötött szemmel kell egy 9 m hosszú kötélből egyenlő szárú háromszöget alkotni. Vizsgált kompetenciák: csapatmunka, bizalom, fegyelmezettség
  • Menekülés a pók hálójából: a csapat útját egy mérges pók által szőtt háló állja. Csak úgy juthatnak át rajta, ha segítenek egymásnak átmászni a háló lyukain. Minden résztvevőnek külön lyukon kell átmászni. Mielőtt megkezdik a feladat végrehajtását meg kell tippelniük, hogy mennyi időre lesz szükségük, sikeres végrehajtás után megvizsgáljuk, lehetne-e javítani a végrehajtás idején. A feladat végrehajtása során a résztvevőknek figyelniük kell egymásra, és segíteniük is kell egymást. A feladat a folyamatos minőségjavítás, minőségi feladatteljesítés témakörével bővíti a csapatépítő programot.
  • Mocsárjárás: Térdmagasságban, nagy erővel kifeszített drótkötélen kell a csapattagoknak párokban átkelniük a képzeletbeli mocsár fölött. Akik leesnek, a mocsári gázoktól elgyengülve, hátrányos helyzetből próbálkozhatnak újra a csapat támogatásával. A feladat csak a legszorosabb és leghatékonyabb csapatmunkával, bizalommal teljesíthető.

strategiai-feladatok strategiai-feladatok-02 strategiai-feladatok-03strategiai-feladatok-mocsarjaras strategiai-feladatok-menekules-a-pok-halojabol