about us

Outdoor tréningek

„Kaland. Élmény. Kihívás.”

Túráink során különböző eszközök, és izgalmas feladatok várják a játékosokat, a programelemek igény szerint kombinálhatóak a stratégiai feladatokkal, valamint az off-road túra elemeiként is beilleszthetőek.

Geocaching

  • A program során a GEOládákban a megbízó cég különböző szóróajándékait, vagy csapatépítő jellegű üzenetét rejtjük el, melyekből a program végén összeáll az üzenet, vagy a kollegák felé eljuttatni kívánt információ. A túra során a játékosok a GEOládákat a Vadkert Panzió parkjában, vadregényes területén, valamint Sárvár nevezetességeinél rejtjük el. A játékosok GARMIN GPS műszerek segítségével keresik meg a pontokat. A készülékeket előre beprogramozzuk. A programon 3-5 fős csapatok indulását javasoljuk.
  • A GEOCACHING program létszám függvényében 60-90 percet vesz igénybe, a rendelkezésre álló 3 óra alatt maximum 150 főt tudunk megmozgatni ezzel a programmal.

TEREP SEGWAY / SEGWAY TÚRA:

  • Itt ügyességi pályán kell a járművet a bóják között időre, hibapont nélkül irányítani, eljuttatni a célba.
  • Segway túra a faluban: adott pontokat kell megtalálni a túra során, úgy hogy semmilyen térkép nem segít, vagyis a lakosok és a segítők kérdései alapján kell megfejteni a feladványt. Pl: melyik ház postaládáján találod az Adventureland Kft. Logóját?

LÉZERHARC

  • Legújabb technikai vívmányokat felsorakoztató, modern játék, amelyet bátran ajánlunk kortól függetlenül! A játék során a klasszikus számháborúra hasonlító izgalmas csatában lehet részünk, vagy akár komoly stratégiát fölállítva harcolhatunk a másik csapat ellen.
  • A lézerharc a játékosokra és a környezetre  is teljesen ártalmatlan.

MÁSZÓ-KALAND

  • FALMÁSZÁS: előre telepített falmászó rendszer segítségével próbálhatják ki a játékosok a képességeiket.

strategiai-feladatok-08 strategiai-feladatok-06 strategiai-feladatok-04 lezerharc