about us

Off-road túra speciál feladatokkal

„Csapattá kovácsoljuk az egyéneket.”

A speciál feladatok egy előre kijelölt, megtervezett pályán zajlanak. A feladatok teljesítése során az egyéni vezetési képességek kerülnek előtérbe, valamint olyan izgalmas feladatokkal találkozhat a játékos, amelyekkel a hétköznapi életben nem.

  • A túrát különböző speciál feladatokkal színesítjük, melyek során a csapat összetartása, a tagok egymásra figyelése, és a bizalmi légkör kiépítése egyaránt fontos.
  • VÍZHORDÁS: a kijelölt útszakaszon a bolyák között kell úgy szlalomozni, hogy közben a vizespohár ne csak félig legyen tele.
  • VONATOZÁS: a két összekötött autóval kell teljesíteni a kijelölt útszakaszt ügyelve a távolságra.
  • RÉSZEG VEZETÉS: az ügyességi feladatokkal tarkított szakaszt egy speciális, ittas állapotot szimuláló szemüvegben vezetve kell teljesíteni. Kétféle „ittassági” fokozatot kell tudni teljesíteni. A feladat során a kaland egyben nevelő célzatú is, hiszen saját bőrükön, mégis biztonságos keretek között tapasztalhatják meg a játékosok, hogy mennyire befolyásolja vezetési képességeiket akár egy ital elfogyasztása is.
  • VAK-VEZETÉS: a volánnál ülő játékos szemét bekötjük, vagyis itt a jobb kettőben helyet foglaló navigátor irányítja a vezetőt a bolyákkal kirakott pályán. Ez a bizalom, és az összhang játéka.
  • A túrát különböző speciál feladatokkal színesítjük, melyek során a csapat összetartása, egymásra figyelése, és a bizalom kiépítése egyaránt fontos.
  • BOLOND AUTÓZÁS: ezen a kalandelemen a vezető olyan gépjárművel teljesíti a pályaszakaszt időre, melynek a kormánya fordított pozícióban van, vagyis az autó nem arra megy, amerre a vezető irányítja.

 

 

off-road-special-01

off-road-special-02

_mfa06981_43 _mfa06981_49