about us

Kibillentjük a megszokottból

Cégünk, az Adventure Land különleges élményhétvégék, programok szervezésével, és lebonyolításával foglalkozik.

Elsősorban olyan eseményeket találunk ki, melyek során új, eddig nem tapasztalt élményekkel, és maradandó emlékekkel gazdagodhatnak a vendégek.

Izgalmakat, kihívásokat, és olyan komplett programcsomagokat kínálunk, mely garantáltan egyedülálló, és megismételhetetlen.

Vállalkozásunk immáron 10 éve foglalkozik off-road túrák szervezésével, de a piaci igények miatt 2013-tól kezdtünk el komplex programokat szervezni.

Komplex élményhétvége programunk a cég igényeire szabva, a tematika kreatív beágyazásával valósul meg, és általában a megbízó szakmai programját integrálva, annak igényeire szabva alakul ki.

Cégünk megalapítása előtt már hosszú éveken át a Land Rover márkával foglalkoztam, és évről évre azt láttam, hogy a Defender tulajdonosok olyan kitartóan és mélyről gyökeredző imádattal bánnak autóikkal, és használják azokat, hogy a Defender kipufogógázának varázsa engem is megfertőzött. Éreztem, hogy egyre jobban rajongok ezért a bármilyen terepen könnyedén áthatoló, ikonikus modellért. Amikor évtizedekkel ezelőtt elindultam terepjárós kalandtúrákon, és a fél világot átszelve autómmal és csapatommal megtapasztaltam mennyire elnyűhetetlen, és szerethető, akkor fogalmazódott meg bennem az Adventureland Kft. gondolata. Mert azt tapasztaltam, hogy az emberek vágynak az igazi kalandokra, az élményekre.

Egy Defender off-road túra során olyan élményeket kap az utazó, amit egy mai modern autóban már nem tapasztalhat meg. Tulajdonképpen a piac, az engem körülvevő ügyfelek, emberek hívták életre a vállalkozásomat.

A történet pedig szájról-szájra terjedt, aki átélte velem és a csapatommal a túráink valamelyikét, azok azóta is visszajárnak, megkeresnek, és időről időre újabb túrákon vesznek részt.

A céges csapatépítők, és unalmas, megszokott termékbemutatók helyett nem mindennapi élményeket, feladatokat adunk, és azt látjuk, hogy a játék öröme, a kihívás, és az izgalmas, néhol extrém helyzetek mindenkire egyformán hatnak. Mégpedig egyformán vérpezsdítően.

A csapatomban dolgozó kollégáim egytől egyik a Land Rover márka fanatikusai. Ismerik, szeretik az autókat, mind műszakilag, mind képességeit tekintve a maximális biztonság mellett segítik a túrák során a vendégeket. Ha kell tanítanak, tanácsot adnak, ha kell beleavatkoznak, ha kell pajtáskodnak kicsit.

Testvérem, aki szintén a négykerékhajtás megszállottja, szinte minden rendezvényen felel a tökéletes stratégia, a tűpontos tervezés kialakításáért, és végül a tökéletes kivitelezésért is.

Kreatív vezetőnk pedig mindig friss ,és formabontó megoldásokat, ötleteket javasol, és minden ügyfélnek igyekszik a lehető legmagasabb szinten személyre szabni az adott eseményt.

Örömmel tölt el, hogy a galériát lapozgatva látom az arcokat, és azokat a pillanatokat, amelyeket valamelyik eseményünkön éltek át vendégeink!

ELÉRHETŐSÉGÜNK

csorgo-laszlo2

Adventureland Event Kft.

Csörgő László – tulajdonos

1196 Budapest, Batthyány utca 130/a.

Telefon: +36 70 455 2179

Email: info@adventureland.hu